Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació

Els nostres principals serveis

Programació .NET per a empreses

Outsourcing per a empreses

Estem especialitzats en oferir els nostres serveis d'anàlisi i programació a departaments de TI que externalitzen part dels seus desenvolupaments de software.

El nostre equip treballa seguint exactament la metodologia, tecnologia, llenguatges i infraestructura que el client sol·licita.

Desenvolupem aplicacions i intranets web utilitzant estàndards com HTML5, CSS3, Javascript, .NET, Java, etc. però a més mitjançant els frameworks que els nostres clients han implantat a les seves empreses. Accedint i programant sobre bases de dades Oracle o SQL Server en la majoria dels casos.

Si creu que podem ajudar-li no dubti en contactar amb nosaltres.


Disseny i Programació Web

Actualment la presència de les empreses a internet s'ha convertit en pràcticament imprescindible. Des de GoDevel hem ajudat a consolidar-la per a múltiples empreses i professionals.

Dissenyem i programem webs corporatives, portals de venda online i altres sistemes més complexos com a websites de reserves o comunitats socials.

Els nostres últims dissenys segueixen les més modernes tendències en el desenvolupament web com la de Responsive Design que permet que el portal web sigui adaptable, i per tant fàcilment visitable, des de qualsevol tipus de dispositiu: mòbils, tauletes, portàtils i ordinadors de sobretaula.

Les nostres webs intenten ser completes però especialment atractives per al visitant. Un bon exemple d'això: AOS.

Disseny i Programació Web
Aplicacions a mida

Aplicacions a mida

A GoDevel desenvolupam aplicacions d'escriptori que compleixen amb totes les funcionalitats que els nostres clients necessiten. Durant aquests anys hem programat múltiples sistemes per a la gestió, explotació i anàlisi de tot tipus de dades.

Algunes d'aquestes aplicacions exploten dades complexes i executen operacions especialment crítiques i malgrat això es presenten a l'usuari mitjançant una interfície visual, atractiva i amigable.

Habitualment treballam amb tecnologia .NET utilitzant a més components DevExpress©, considerades (per la majoria de la comunitat de desenvolupadors en .NET) com les millors del mercat.

Si necessita qualsevol tipus d'aplicació segur que podem ajudar-li.

IRIAM és un exemple de les aplicacions que desenvolupam.